Afbeelding

'Oude Liefde roest niet' in Filmhuis

Kunst en cultuur 587 keer gelezen

VEGHEL | De film Oude Liefde is op maandag 7 januari te zien in Theater De Blauwe Kei in Veghel. Een familiedrama over een gescheiden stel op leeftijd dat elkaar naar lange tijd weer ziet. Oude Liefde begint om 20.15 in de Grote Zaal van het theater.

Na een scheiding van vele jaren komen twee zestigers elkaar weer tegen, omdat hun veertigjarige zoon plotseling overlijdt. Door hun immense verdriet zoeken Fransje en Fer troost bij elkaar. Hun oude liefde bloeit opnieuw op en dat is wennen voor henzelf en hun drie volwassen dochters. Fransje en Fer willen hun onschuldige affaire geheim houden, maar dit blijkt moeilijker dan verwacht. Voordat ze het weten raken zij net als hun families verstrikt in de gevolgen van deze grote liefde.
De hoofdrollen worden gespeeld door Gene Bervoets (Fransje) en Beppie Melissen (Fer).

Rake dialogen
De Volkskrant schreef het volgende: 'Oude liefde is op zijn best in ogenschijnlijk gestolen momenten van hoofdrolspelers Melissen en Bervoets'.
Filmtotaal: 'Oude Liefde is een sterk Nederlands drama met een aansprekende cast en rake dialogen. Oude liefde roest niet, dat is bij dit intense familiedrama wel duidelijk'.

Kaarten
Kaarten voor de film Oude Liefde kosten 8.25 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant