IVN start een vogelcursus voor beginners

Algemeen 305 keer gelezen

VEGHEL | Natuurvereniging IVN Veghel start binnenkort een korte vogelcursus voor beginners. Besproken worden de soorten die men in de eigen omgeving tegenkomt zoals vogels die tuinen opzoeken om te broeden en/of daar eten te zoeken, kraaiachtigen en roofvogels die zich in de tuinen wagen. Ook komen iedere avond enkele algemene onderwerpen aan bod zoals voedsel, veren, vogeltrek, broeden.

De cursus bestaat uit drie lesavonden en drie excursies op zaterdagochtend. De kosten bedragen 35 euro en voor leden van IVN Veghel 25 euro. Aanmelden vóór 1 februari via: info@ivn-veghel.nl.

De avonden op 14 en 28 februari en 28 maart beginnen om 20.00 uur en eindigen ongeveer rond 22.00 uur. De excursies zijn op 16 februari en 16 en 30 maart. Informatie bij de cursusleider Martien Helmig via: 0413-785207 of mail martien.helmig@kpnmail.nl.

Over IVN
IVN zet zich in voor natuur en milieu en is aangesloten bij de landelijke Vereniging voor Natuur en Milieueducatie in Amsterdam. Het IVN streeft naar meer natuur en een betere kwaliteit van het milieu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant