Het verhaal gaat over de twaalfjarige Sterre die met haar opa aan de rand van het bos woont.
Het verhaal gaat over de twaalfjarige Sterre die met haar opa aan de rand van het bos woont.

Musical Sprookjessprokkelaar te zien in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 501 keer gelezen

VEGHEL | De voorstelling Sprookjessprokkelaar is op zaterdag 12 januari te zien in theater De Blauwe Kei in Veghel. Deze voorstelling voor kinderen vanaf zes jaar is de nieuwste Eftelingmusical en is twee keer te zien (13.30 uur en om 16.00 uur) in de Grote Zaal van het theater op de Noordkade.

De voorstelling is een bewerking van het boek De Sprookjessprokkelaar. Het boek is geschreven door Paul van Loon en Prinses Laurentien van Oranje. In samenwerking met de Efteling brachten zij in 2014 het boek uit. Het personage van het boek, De Sprookjessprokkelaar is nu gebruikt om de vijftiende musical van Efteling Theaterproducties te maken. De musical is geschikt voor jong en oud.

Bos
Het verhaal van de musical gaat over de twaalfjarige Sterre die met haar opa aan de rand van het bos woont. Wanneer ze haar enige boek letterlijk heeft stuk gelezen, wijst haar opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar zijn vele verhalen die gelezen en verteld moeten worden.

Spannende zoektocht
Sterre vindt daar kamers vol boeken en een schilderij van een mysterieus figuur, de Sprookjessprokkelaar. Volg Sterre tijdens haar spannende zoektocht naar verhalen.

Kaarten
Kaarten voor de voorstelling Sprookjessprokkelaar kosten 18 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant