Afbeelding

Verzameling melkcupdeksels op de verzamelaarsbeurs in Veghel

Algemeen 832 keer gelezen

VEGHEL | Stichting Verzamelbeurs Veghel houdt op zondag 20 januari haar maandelijkse verzamelaarsbeurs. De verzamelaars kunnen dan weer hun hart ophalen met het uitbreiden van hun verzameling door middel van uitwisseling van hun meegebrachte spulletjes en hun dubbele waren te ruil aan te bieden. Op deze verzamelaarsbeurs is ook weer een expositie te bezichtigen. Dit keer exposeren Jan en Maria uit Mill hun verzameling melkcupdekseltjes.

Op de beurs is vraag en aanbod naar onder andere postzegels, munten, bankbiljetten, winkelwagenmunten, miniatuurauto's, ansichtkaarten, bidprentjes, flippo´s, sigarenbanden, sleutelhangers, speelkaarten, speldjes en stripboeken.
Jan en Maria uit Mill exposeren hun verzameling melkcupdekseltjes. In mei 2013 zijn zij begonnen met het verzamelen van melkcupdekseltjes. Jan heeft zelf op het hobbycentrum in Mill een persmachine gemaakt om de verfrommelde dekseltjes glad te maken en een handmatig apparaatje om ze af te snijden. "We gaan nu regelmatig naar verzamelbeurzen van melkcupdekseltjes om er weer wat bij te krijgen, te ruilen of te kopen als er nieuwe serie 's binnen zijn", laten ze weten. Jan en Maria zijn inmiddels een aantal jaar verder en ze zijn de 25 duizend verschillende melkclubdekseltjes gepasseerd. Ze hopen op de verzamelaarsbeurs meer contacten te kunnen leggen met mede-verzamelaars van melkcupdekseltjes.
De entree bedraagt 1 euro voor volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Voor meer informatie neem contact op met Marcel Bosch via: 0413 – 367786 of verzamelbeursveghel@onsbrabantnet.nl. Bekijk ook eens onze website: www.verzamelbeursveghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant