Een eerdere editie van de XXL vlooienmarkt.
Een eerdere editie van de XXL vlooienmarkt.

Mega XXL Vlooienmarkt in Sportcentrum Rusheuvel

Algemeen 372 keer gelezen

OSS | De Mega XXL Vlooienmarkt -waarbij maar liefst tweehonderd marktkramen opgesteld zullen staan- wordt zondag 13 januari gehouden in de tennishal van Sportcentrum Rusheuvel aan de Rusheuvelstraat 5 in Oss.

"Omdat we steeds meer aanvragen kregen van particuliere standhouders om ook bij ons op de vlooienmarkt te mogen staan, hebben we besloten om meer kramen tijdens het evenement te gaan plaatsen. We moesten standhouders te vaak teleurstellen met de mededeling dat de markt volgeboekt was", aldus de organisatie.

Snuffelen
"Vandaar dat het evenement nu gaat plaatsvinden in de supergrote tennishal van het complex. Zo kunnen we meer standhouders plaatsen, en kunnen de bezoekers nu nog meer graaien en snuffelen."

Bomvol complex
Veel mensen uit Oss en omgeving hebben inmiddels van de mogelijkheid gebruikgemaakt om ook een kraampje te huren op deze markt in de tennishal. Zij hebben thuis een grote opruiming gehouden en zullen op deze vlooienmarkt hun overtollige huisraad verkopen. Het complex zal bomvol komen te staan met vele duizenden goederen. "U zult werkelijk ogen en tijd tekort komen om alles te kunnen bekijken. Dus zoekt u nog iets leuks, kom dan naar de Rusheuvel."

Informatie
De markt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is 3,50 euro, voor kinderen tot 10 jaar is de toegang gratis. Er zijn ruim voldoende gratis parkeervoorzieningen in de directe nabijheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant