Het nieuwe project in Veghels Buiten heet: Buitenplaats Heerenboer.
Het nieuwe project in Veghels Buiten heet: Buitenplaats Heerenboer.

Duurzaam en energiezuinig wonen in het Veghelse groen

Wonen 1.345 keer gelezen

VEGHEL | Veghels Buiten is een nieuwe manier van leven. De huizen worden minidorpjes in het groen. Vrij in het landschap. Met privacy maar ook sociale cohesie. Het nieuwe project in Veghels Buiten heet: Buitenplaats Heerenboer.

Buitenplaats Heerenboer bestaat uit 23 woningen rondom een boerenerf. Er komen drie typen woningen in een zestal clusters en een vrijstaande langgevelwoning. De beschutte sfeer van een kleine gemeenschap. Heerenboer is gemaakt voor mensen die comfortabel en zorgeloos willen wonen. Met een gemeenschappelijke plantenkas voor het kweken van kruiden, bloemen en groenten en een schuur, voor een klus of een feestje. En om eventueel de aanhanger, grasmaaier, gereedschap en ladder te delen. De huizen, die gebouwd worden door Earth and Eternity (E&E), zijn toekomstbestendig, gasloos en energieneutraal. De zonnepanelen op het dak wekken evenveel elektriciteit op als gedurende het jaar verbruikt wordt. Door isolatie is het energieverbruik laag. Automatisch gestuurde ventilatie met warmteterugwinning en vloerverwarming met een energiezuinige warmtepomp zorgen voor comfortabel binnenklimaat.

Minimale kosten
De woningen worden gebouwd met eigentijdse materialen die duurzaam zijn en weinig onderhoud vragen. Laag energieverbruik, opwekking van eigen energie én minimale kosten van onderhoud. Kortom, lage woonlasten over de gehele levensduur. Een E&E-huis wordt compleet afgewerkt opgeleverd. De badkamer, sanitair, vloeren, wanden, plafonds, een goed geoutilleerde keuken, technische installaties en de zonnepanelen zijn inbegrepen bij de koopprijs.

Prijzen vanaf 365.000 V.O.N. Voor meer informatie ga naar www.earthandeternity.nl/buitenplaats-heerenboer of kom naar de informatiedag op zondag 20 januari van 11.00 uur tot 14.00 uur op de Noordkade in Veghel.

Start bouw: Augustus 2019. Bouwtijd circa één jaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant