Lot Vissers en Luuk Schouten zijn dit jaar het Jeugd Boerenbruidspaar.
Lot Vissers en Luuk Schouten zijn dit jaar het Jeugd Boerenbruidspaar.

Lot en Luuk zijn Jeugd Boerenbruidspaar 2019

Carnaval 1.400 keer gelezen

VEGHEL | Lot Vissers en Luuk Schouten zijn dit jaar het Jeugd Boerenbruidspaar. Tijdens de Jeugdhofzitting op 12 januari werden zij in de Koekbouw onthuld. Op dinsdag 5 maart worden ze 'Vrienden voor het leven'. Lot en Luuk vinden het erg leuk als jullie op hun feestje komen om dit samen te vieren. De receptie is van 14.00 uur tot 16.30 uur op de Noordkade.

Lot is acht jaar en woont sinds kort op 't Ven samen met haar moeder Laura, vader Vincent en broertje Arthur. "Ik zit op basisschool de Ieme in groep vijf de Ara's. Mijn hobby is hockey. Ik kijk ernaar uit om samen met Luuk deze carnaval het Jeugd Boerenbruidspaar te zijn", vertelt Lot.

Luuk
Luuk is ook acht jaar. Hij woont op 't Ven samen met zijn moeder Joyce, vader Erwin en grote broer Teun. "Mijn sport is kickboksen en free run. Ook ik zit op basisschool de Ieme in groep 5 de Zeepaardjes. Rekenen vind ik het leukst op school. Ik vind het leuk, maar ook heel spannend om samen met Lot het Jeugd Boerenbruidspaar te zijn", aldus Luuk.

Jeugdboerenbruiloft
Op dinsdag 5 maart worden Lot en Luuk 'Vriendjes voor het leven'. Je kunt hen feliciteren tijdens de receptie van 14.00 uur tot 16.30 uur in zaal Het Magazijn op de Noordkade in Veghel. De ingang is via De Malerij aan de waterkant.

Kaartje
Als je er de hele dag bij wil zijn, dat kan natuurlijk ook. Je moet dan wel een kaartje kopen voor het eten. Vanaf de Markt vertrekt de stoet vlak na 10.00 uur bij Keizersdrôme richting de Noordkade. Kaarten kosten 12.50 euro voor volwassenen en 6.50 euro voor kinderen (vanaf vier jaar) en zijn te koop bij het UITpunt op de Markt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant