De Veghelse kampioenen van afgelopen jaar.
De Veghelse kampioenen van afgelopen jaar. Foto: Peter Kuijpers

Laatste weken om sporters te nomineren voor de Sport Awards

Sport 661 keer gelezen

VEGHEL | De Sportraad Meierijstad en de gemeente organiseren op maandag 29 april de eerste Sport Awards Meierijstad. Dat moet één groot sportfeest voor en door sporters worden. De Sportraad en de gemeente hoopt dat er nog een aantal kampioenen worden aangemeld. Tevens is het de laatste kans om sporters en sportploegen uit Meierijstad te nomineren.

Er zijn al tientallen nominaties en aanmeldingen binnengekomen via de website www.sportawardsmeierijstad.nl. Inmiddels zijn de laatste weken ingegaan en is dit de laatste kans om de sporters en sportploegen uit Meierijstad te nomineren en de kampioenen aan te melden.
Het worden de eerste Sport Awards van Meierijstad. De uitreiking staat gepland op maandag 29 april in en rondom 't Spectrum in Schijndel. Er is zowel een programma voor jong (overdag) als oud ('s avonds).

30 januari
Tot en met 30 januari kan iedereen in Meierijstad zijn sportkampioen aanmelden. Ook kunnen sporters en sportploegen genomineerd worden voor een Sport Award 2018 in de categorieën sporter, sportploeg, sporter of sportploeg met een beperking en sportvrijwilliger en zowel voor de jeugd als de senioren. Een onafhankelijke jury bepaalt de winnaar per categorie.
Daarnaast is er een Publieksprijs 2018 te winnen. Op 31 januari worden alle genomineerden bekend gemaakt en kan iedereen in Meierijstad zijn stem uitbrengen.

Nomineren en stemmen kan via www.sportawardsmeierijstad.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant