De Brink (Foto: Google Maps).
De Brink (Foto: Google Maps). Foto: Ties

Monsters of Rock met verschillende tributebands

Algemeen 617 keer gelezen

EERDE | In De Brink in Eerde is zaterdag 2 februari: Monsters of Rock. Tijdens het muziekfestival zijn er optredens van tributebands van AC-DC, Metallica en Iron Maiden.

AC/DC staat ruim 45 jaar bekend als een van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feestgehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. De AC/DC tribute uit Nederland, met de complete ritmesectie van Action in dc, is terug van weg geweest. Met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC, is dit een once in a lifetime experience.

Present Danger speelt Metalica
Het verhaal van metalband Present Danger is een succesverhaal. De band staat inmiddels op de rand van een internationale doorbraak. Ook zij staan op 2 februari op het podium in De Brink. De band is in 1996 ontstaan uit een vriendenclub en legde zich toe op het spelen van rock en metal met een duidelijke liefde voor de muziek van Metallica.

Piece Of Maiden
Piece of Maiden is een Nederlandse Iron Maiden tributeband uit Leiden. Ze staan bekend om hun passie voor Iron Maiden. Vlak na de oprichting in 2016 werd Piece of Maiden gevraagd om te spelen als openingsact voor oud-zanger Vocalist Blaze Bayley en Thomas Zwijssen. Elk deel van elk nummer is geleerd door de gitaartracks van de studiotrack te isoleren om het echte Iron Maiden-gevoel, emotie en ervaring te garanderen.

Monsters of Rock vindt plaats in De Brink in Eerde op zaterdag 2 februari, aanvang 20.30 uur. Verkoop online tickets via: www.debrinkeerde.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant