Ad en Jo treden als duo op.
Ad en Jo treden als duo op.

Optreden van gele hesjes Jo en Ad

Algemeen 1.235 keer gelezen

VEGHEL | Jo Deckers en Ad van Dooren treden op zondag 20 januari onder de naam Duo Gezellig op in het Wijnu-gebouw aan de Wilgenstraat in Veghel. Beide heren zorgen voor een middag gezelligheid met muziek en zang voor jong en oud.

Gezellig betekent, zoals Jo zegt, Gewoon Effekes Zingen En Lekker Lang Intens Genieten, met dit motto heeft het duo al diverse optredens verzorgd onder andere bij de Zonnebloem. De bekende Veghelaren brengen met hun gevarieerd repertoire liedjes die iedereen kan meezingen. Jo Deckers speelt op zijn accordeon en Ad van Dooren is de zanger. Het bekende nummer van Jo: Ik heb een plekske in mijn hartje ontbreekt deze middag niet.
Er worden muziekbundels uitgedeeld waarmee het gemakkelijk is voor iedereen om in te haken en mee te zingen wat bijdraagt aan een sfeervolle middag.

Welkom
De entree is gratis. Iedereen, je hoeft geen lid van Wijnu te zijn, is van harte welkom in het Wijnu-gebouw. Het optreden van Duo Gezellig begint om 14.30 uur tot 16.30 uur. De zaal is vanaf 13.30 uur open.

Kortingen
Lid worden van Wijnu kan deze middag ook. Als lid van de vereniging kun je dan gebruik maken van de vele activiteiten.
Daarnaast kun je profiteren van de vele kortingen bij diverse Veghelse bedrijven.
Voor meer informatie kun je zondagmiddag vragen naar Rini van den Brand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant