Het eigen werk van Killed by Martians is vooral snel en hard.
Het eigen werk van Killed by Martians is vooral snel en hard.

Jonge, frisse rockband Killed by Martians in De Afzakkerij

Algemeen 742 keer gelezen

VEGHEL | Killed by Martians betreedt op zondag 20 januari het podium van De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. De driemansformatie treedt dan live op. Het optreden begint rond de klok van 15.00 uur. Killed by Martians is een jonge, frisse garagerockband uit de parel van de Meierij.

Snelle gitaarriffs, strakke baspartijen en een stompende drum vormen de basis van het geheel eigen geluid van dit trio. De inspiratie komt uit bands zoals Queens of the Stone Age en Triggerfinger.

Eigen werk
De nummers die ze spelen bestaan vooral uit eigen werk met een paar covers van nummers als: Keep on rockin' in the free world en All along the watch tower.
Het eigen werk is vooral snel en hard.

Red Hot Chili Peppers
Killed by Martians startte om precies te zijn op 17 november 2016. Nadat de coverband waarin gitarist/zanger Bram Kanters en bassist Koen van Zutven speelden ermee stopte, wilde Koen een doorstart maken met een nieuwe band, maar dan met eigen werk.
Samen met drummer Jules 'Smetsers' Kaandorp bezochten ze de live shows van John Coffey en de Red Hot Chili Peppers.
Daarna vonden ze het tijd om maar eens een keer met z'n drieën te gaan jammen. Vanaf toen is het balletje verder gaan rollen tot waar ze nu staan.

De toegang tot het optreden is gratis, een vrije gift is altijd welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant