Vernieuwd IBN wil 'mensen ontwikkelen in samenwerking'

Algemeen 504 keer gelezen

VEGHEL | Al bijna 25 jaar maakt IBN zich sterk om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen. Het bedrijf gaat vanaf nu een stap verder. Met de komst van de Participatiewet is de rol en opdracht van IBN in de regio Noordoost-Brabant veranderd. Naast het helpen met het vinden van een passende werkplek, ondersteunt het bedrijf mensen bij hun ontwikkeling en hun loopbaan.

De organisatie is aangepast om een goede invulling te kunnen geven aan die brede opdracht. Met een nieuwe organisatiestructuur, een nieuwe uitstraling en vanuit één merk gaat IBN nog meer mensen helpen. Zodat het bedrijf samen met gemeenten, bedrijfsleven, onderwijs, UWV en andere organisaties nog beter kan bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van mensen. In de visie van IBN hebben alle mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt recht op een loopbaan. 'Iedereen doet mee' geldt in deze visie als het nieuwe normaal.
Bij een veranderd IBN past een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Het nieuwe logo van IBN visualiseert dat waar IBN voor staat in de eenvoudigste vorm. De belangrijkste opdracht van de organisatie zit erin opgesloten: mensen ontwikkelen en het laat zien hoe IBN die opdracht wil vervullen: in samenwerking. Surf naar www.ibn.nl voor het eindresultaat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant