Danna van Daal hoopt met deze foto in de prijzen te vallen.
Danna van Daal hoopt met deze foto in de prijzen te vallen. Foto: Danna Seuntjens

Veghelse Danna van Daal genomineerd voor Bruidsfoto Award

Algemeen 1.557 keer gelezen

VEGHEL | De Veghelse fotografe Danna van Daal (Look at me Fotografie) is genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2019. Dit is een prestigieuze prijs van Bruid en Bruidegom Magazine, die elk jaar wordt uitgeloofd. Uit ruim 1200 inzendingen koos de internationale jury, per categorie de tien beste foto's. Danna is genomineerd in de categorie 'Ceremonie'.

Danna is trots op de nominatie: "Het allerbelangrijkste bij het maken van een foto die de mensen raakt, is dat een fotograaf zich kan mengen tussen het publiek. Dat is preciés wat het liefst doe. Ik zit soms bijna letterlijk op schoot. Dat gebeurde ook bij het maken van deze foto." Tijdens de ceremonie van dit bruidspaar uit Oss werd er stil gestaan bij de overleden moeder van de bruidegom. Danna vervolgt: "Ik zag de bruidegom emotioneel worden en ben van heel dichtbij gaan fotograferen. Zo'n moment duurt meestal maar een split-second, dat mag je niet missen."

Het bruidspaar was ontzettend blij met Danna als fotograaf. "Het voelde heel natuurlijk en we hebben niet eens in de gaten gehad dat ze om ons heen zwermde om foto's te maken. Het was daarom extra genieten om de foto's terug te zien."

Stemmen
Eind mei worden de winnaars van de vakprijs en de publieksprijs bekendgemaakt. Stemmen kan tot 4 mei via www.lookatmefotografie.nl of via www.bruidsfotoaward.nl. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2018.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant