Afbeelding
Foto: Picasa

Kaartverkoop Boerenbruiloft van start, wees er snel bij

Carnaval 773 keer gelezen

VEGHEL | Kaarten voor de Boerenbruiloft zijn vanaf dinsdag 22 januari te verkrijgen bij het UITpunt Veghel op de Markt. Het aanstaande Boerenbruidspaar Jan en Margriet van der Linden met hun getuigen Mari en Clementine de Koning kijken er naar uit. Ook het Jeugdboerenbruidspaar Lot Vissers en Luuk Schouten, die tijdens de Jeugdhofzitting op 12 januari zijn onthuld, hebben er zin in.

Op carnavalsdinsdag 5 maart begint de dag om 10.00 uur in de Keizersdrôme op de Markt. Vandaar trekt de stoet om 10.30 uur naar de Noordkade.
D'n Vleeghel staat daar klaar om mee te proosten, de bezwaren tegen de 'onechtverbintenis' zijn grappig én de goed verzorgde lunch is lekker.
Voor de jeugd is er een apart feestje, want dat het Jeugdboerenbruidspaar 'Vrienden voor het leven' wordt mag gevierd worden.

Receptie
Na het officiële gedeelte kan iedereen tijdens receptie vanaf 14.00 uur de beide bruidsparen feliciteren. De receptie vindt plaats in de Podiumzaal op de Noordkade en is vrij toegankelijk.

Info kaartverkoop
Voor het officiële gedeelte en de bijhorende heerlijke maaltijd zijn de kaarten te koop bij het UITpunt op de Markt 1 in Veghel. Entreekaarten voor volwassen kosten 12.50 euro en voor de jeugd 6.50 euro.

Drukbezocht
De Boerenbruiloft is de laatste jaren drukbezocht. Daarom is het verstandig op tijd kaarten te kopen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant