Peuterdans: plezier en fantasie

Algemeen 569 keer gelezen

VEGHEL | Jong en oud samenbrengen door middel van dans en muziek. Dat is het doel en de meerwaarde van Peuterdans in Woonzorgcentrum De Watersteeg in Veghel. Vanaf donderdag 24 januari start Phoenix Cultuur weer met een nieuwe korte cursus Peuterdans in samenwerking met Nicole Oerlemans van Vis In Het Water Theater.

Fantasie is waar de lessen Peuterdans op gebaseerd zijn. Vanuit een thema, een prentenboek of een poppetje ontwikkelt de les zich in een fantasierijk verhaal dat helemaal aansluit bij de belevingswereld van de peuters. Bijpassende instrumentale muziek en attributen zorgen ervoor dat de kleintjes het verhaal nog meer beleven. De les staat in principe op zichzelf. Omdat het plaatsvindt ten midden van het grand café van Woonzorgcentrum de Watersteeg, krijgen bewoners de kans mee te genieten van het vrolijke en fantasierijke schouwspel. Tijdens de les mag één ouder, opa of oma of begeleider per kindje mee dansen.

De korte cursus Peuterdans vindt vanaf donderdag 24 januari van 10.30 uur tot 11.15 uur wekelijks plaats in Woonzorgcentrum de Watersteeg in Veghel. Jongens en meisjes van 2 tot en met 4 jaar kunnen deelnemen aan deze korte cursus van in totaal twaalf lessen. Kijk voor meer info en aanmelden op www.phoenixcultuur.nl. Mail vragen naar info@phoenixcultuur.nl of bel 014-782010.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant