Voets Specialiteitenhuis gaat de Proeffabriek verlaten.
Voets Specialiteitenhuis gaat de Proeffabriek verlaten.

Voets Specialiteitenhuis stopt en zoekt een opvolger

Algemeen 3.164 keer gelezen

VEGHEL | Voets Specialiteitenhuis, gevestigd in de Proeffabriek op de Noordkade, gaat Veghel verlaten. De groothandel van Voets in Schijndel is flink gegroeid en daarom komt de familie handjes te kort. Eigenaar Bram Voets zoekt een overnamekandidaat voor de winkel. "Iemand met de juiste drive en focus maakt van deze prachtige plek zonder twijfel een top toko", zegt hij.

"Onze winkel in het populaire cultuur-, food- en vrijetijdscluster op de Noordkade verdient een gedreven ondernemer die het in zich heeft om, samen met de andere horecaondernemers in De Proeffabriek, alles uit deze toplocatie te halen. Als buren heb je onder andere Jumbo Foodmarkt, Pieperz Friettent, Noord Coffee Roasters en Bakkerij Van Leur. Deze plek zit vol mogelijkheden, het ontbreekt ons echter aan tijd en daardoor focus", legt Bram uit. Hij zoekt iemand die alles van ze overneemt. "Van de inventaris en voorraad tot en met de goodwill en het personeel. Wil hij of zij de naam veranderen? Een eigen assortiment kiezen? Prima. Dat is helemaal aan hem of haar." Voets Specialiteiten heeft ervoor gekozen de ondernemende foodie via een sollicitatieprocedure te zoeken. "Er zijn wel geïnteresseerden in onze winkel, maar we zoeken echt die ene persoon die onze delicatessen de aandacht kan geven die ze waard zijn."

Familie Voets
Het is alweer vijftien jaar geleden dat vader Cor en zoon Bram Voets hun groothandel in delicatessen oprichtten. Cor had ruime ervaring als SRV-man en marktkoopman en zowel hij als Bram werken tot op de dag van vandaag hard in de zaak. Cor is inmiddels 66 jaar maar nog steeds dagelijks onderweg om 'zijn' klanten te bezoeken. Dit doet hij samen met drie andere vertegenwoordigers en natuurlijk zoon Bram, die Europa rondreist voor beurzen, inspiratie en kijkjes in producentenkeukens. Ruim drie jaar geleden begon de Schijndelse familie een nieuw avontuur: een eigen winkel. "Dit was een mooie kans om het succes van producten te testen. Bovendien was en is de Veghelse Noordkade een locatie vol kansen", aldus Bram. Hij vervolgt: "Inmiddels is ons bedrijf in Schijndel zo fors gegroeid dat het tijd is om keuzes te maken. Ben of ken jij de fijnproever die we zoeken? Laat het me dus vooral weten."

Geïnteresseerden kunnen zich melden via: info@voetsspecialiteitenhuis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant