Madonna's bedankt alle leden en oud-leden die de ontwikkeling mogelijk hebben gemaakt.
Madonna's bedankt alle leden en oud-leden die de ontwikkeling mogelijk hebben gemaakt.

Madonna's viert vijfjarig bestaan

Sport 1.041 keer gelezen

VEGHEL | Madonna's Fitness voor Vrouwen uit Veghel viert op zaterdag 2 februari haar vijfjarig bestaan. Vijf jaar waarin vele vrouwen hun doelen bereikten: Afvallen, fitter worden, meer uithoudingsvermogen, fijne contacten, klachtenvrij bewegen. Noem maar op.

Madonna's bedankt al die vrouwen die samen hebben gezorgd voor zo'n prettige omgeving, waarin ieder mag zijn wie ze is. Want daarvoor is Madonna's vijf jaar geleden gestart. Fit, energiek en lekker in je vel en dat in een omgeving waar je gehoord, gezien en begrepen wordt. Op 2 februari wordt dat om 19.00 uur aan de Hoogstraat 27 in Veghel gevierd met de leden en oud-leden. De partners zijn ook van harte welkom. Er is een hapje en een drankje en veel gezelligheid.

Niet stilgestaan
Madonna's heeft in die vijf jaar niet stilgestaan. Er is voortdurend door het team gewerkt aan trainingsvormen die het sporten nog leuker maken. Door de afwisseling aan oefeningen en materialen is er steeds weer een nieuwe uitdaging.
Naast de circuittraining, waarmee Madonna's was gestart, zijn er bijgekomen: de bootcamp, body & mind-lessen, de hoog-intensieve circuittraining 2.0, Zumba en Nia, waarin op muziek verschillende bewegingsvormen worden gecombineerd.
Naast sporten in groepsverband zijn er ook activiteiten op individuele maat. Voor wie wil afvallen is er persoonlijke voedingsbegeleiding om te komen tot een duurzame gezonde leefstijl zonder overtollige kilo's en toch lekker eten. Bij lichamelijke klachten is er altijd een gedegen advies en zo nodig medisch fitness. Om tot een optimaal resultaat te komen is personal training een mogelijkheid waarvan inmiddels veel leden met succes gebruik hebben gemaakt.

Exclusieve sportclub
Sinds begin 2018 is Madonna's lid van de VES, de vereniging van exclusieve sportclubs. De VES-leden onderscheiden zich door een aantal kwaliteitseisen. Tevens biedt het VES aan de leden de mogelijkheid om ook bij alle andere VES-leden te sporten. Waar je ook verblijft.
Madonna's bedankt alle leden en oud-leden die deze ontwikkeling mogelijk hebben gemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant