Johan Derksen komt naar Veghel.
Johan Derksen komt naar Veghel. Foto: Kim Balster

Johan Derksen met ode aan de blues

Kunst en cultuur 1.450 keer gelezen

VEGHEL | Johan Derksen is op zondag 10 februari te zien in theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel. Zijn voorstelling Keeps The Blues Alive, waarin hij een ode brengt aan de bluesmuziek, is om 15.00 uur te zien in de Grote Zaal van het theater.

Oud-profvoetballer, analist en journalist Johan Derksen laat, na de succesvolle theatershow De Pioniers Van De Nederpop, nu zijn passie zien in deze voorstelling vol bluesmuziek. Derksen heeft de beste Nederlandse bluesvocalisten en -muzikanten verzameld om het publiek mee te nemen naar begin jaren zestig.

Amerika
Derksen heeft ook enkele gastmuzikanten gevraagd om mee te doen aan zijn voorstelling. A.J. Plug, volgens Derksen de beste blueszangeres van Nederland en Kat Riggins, die speciaal voor deze tour vanuit Amerika naar Nederland komt, betreden samen met hem het podium.
Ook wordt er muziek verzorgd door de Haagse band The Clarks, die al bijna vier jaar in het theater staat met Johan Derksen.

Kaartjes
Kaarten voor de voorstelling Johan Derksen Keeps The Blues Alive kosten 25.75 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant