Prinses Philine en Prins Thijs heersen in Mariaheide.
Prinses Philine en Prins Thijs heersen in Mariaheide. Foto Keetels

Prins Thijs en Prinses Philine heersen over de Heikrikkels

Carnaval 1.948 keer gelezen

MARIAHEIDE | In een druk bezochte Krikkelstal in Mariaheide is zaterdagavond door vriendengroep 'Wikeiknie' Prins Thijs d´un Urste en prinses Philine onthult als 51ste prinsenpaar van Heikrikkeldurrup.

De onthulling werd verzorgd door zijn eigen vriendengroep. Ook Thijs had een rol in deze opvoering, uiteraard hadden de vrienden niets in de gaten.

carnavalsoptochten
Thijs van Stiphout werd 21 jaar geleden geboren in Mariaheide en is dus een echte Heikrikkel. Zijn vriendin Philine is 19 jaar en is geboren in Veghel, ze hebben elkaar drie jaar geleden leren kennen tijdens de carnavalsoptochten.
Thijs is de oudste zoon van Pieter en Miranda en woont nog thuis op de Krielenberg 5 met zijn jongere broer Luuk en zus Bente. Hij is werkzaam bij Dijkos in Uden als metaalbewerker en zit ook regelmatig als tekenaar op het kantoor. Thijs voetbalt bij de selectie van SCMH en zorgt ervoor dat hij in de derde helft geen reserve staat. Verder gaat hij graag naar festivals en andere feestjes.
Philine is een dochter van Twan en Esther van der Heijden en heeft een zus Pascalle.
Ze werkt als doktersassistente bij huisartsenpraktijk medisch centrum de Linden in Son en Breugel. Ook is ze af en toe te vinden in de sporthal de Beemd om te turnen.

Motto
Hun motto voor het komende carnaval luidt: We braaien dur nog gin end an! De prins en prinses worden bijgestaan door adjudant Floyd Dekkers. 's Middags werd tijdens de Jeugd Bonte Middag jeugdprinses Suus Kanters met haar adjudante Jip Vulders onthuld. Hun motto luidt: Met Suus en Jip in de Krikkelstal wordt het een top carnaval.

Prinses Philine en Prins Thijs heersen in Mariaheide.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant