White Feather staat in de finale.
White Feather staat in de finale.

Finale van de Openveldfeest bandwedstrijd

Algemeen 313 keer gelezen

ERP | BreakOut, het Erpse muziekpodium, organiseert dit jaar de twaalfde editie van de Openveldfeest bandwedstrijd. In vier rondes strijden twaalf bands om twee plaatsen voor dit Erpse dorpsfeest met spel, kunst, cultuur, zang, dans en muziek.

In een sfeervolle zaal met een professionele geluidsinstallatie, grootbeeld videoscherm en een lichtshow kunnen de groepen podiumervaring opdoen en zich aan het grote publiek voorstellen. De finale is zondagmiddag 17 februari met de bands Holsaby, Minority, Pulse, Sonic Whip en White Feather. Aanvang 14.00 uur in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat en de entree is gratis. Meer informatie op www.jjc-erp.nl.

De finalisten:
Holsaby, alternatieve pop/rockband uit de omgeving Ravenstein vijf man sterk met eigen werk geïnspireerd door onder andere De Staat en de Editors. Originaliteit is prioriteit.

Minority, als jong trio, geïnspireerd door Green Day, lekker raggen in een oude schuur. Met een ongelooflijke hoeveelheid drive en jeugdig enthousiasme, gaan ze terug naar de gloriejaren van de poppunk.

Pulse  eigen werk, een mix tussen Foo Fighters, Stereophonics en Oasis , hier en daar wat Beatles. Rock met een rauwe rand, een brede set aan knallende rocknummers en melodieuze ballads.

Sonic Whip, uit Nijmegen, met invloeden van Queens of the Stone Age, Foo Fighters, Navarone, Automatic Sam en De Staat. Zet je schrap voor een spetterende act waar alles draait om scheurende gitaarriffs en vette grooves.

White Feather, een instrumentale hardrock band bestaande uit vier studenten uit de regio Eindhoven. Harde, groovende en catchy riffs, die naadloos op elkaar aansluiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant