OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Expositie in Simeonshof

Kunst en cultuur 461 keer gelezen

ERP | De muren van de hal en de gangen op de benedenverdieping van Simeonshof in Erp hangen tot en met zondag 7 april vol met kleurrijke schilderijen van Jacqueline van Creij. Zij laat zich inspireren door 'gewone' dingen om haar heen. Maar door de beleving van Jacqueline worden die heel bijzonder. Vooral ook omdat zij de kunst verstaat haar eigen plezier en enthousiasme in haar werk te leggen.

Het werk van Jacqueline is heel afwisselend: schijnbaar moeiteloos schildert ze decoratieve illustraties (bijvoorbeeld een ode aan Rien Poortvliet) maar de bezoekers zien ook enkele hele naturalistische kinderportretjes.
Heel bijzonder zijn ook enkele werken waaraan (heel voorzichtig) gevoeld mag worden. Je ontdekt dan dat de voorstelling niet alleen uit verf maar ook met andere materialen is gevormd. Welke? Kom het zelf ontdekken.

Genieten
Je bent dagelijks welkom in Simeonshof in Erp, pal achter de Servatiuskerk (die ook een bezoekje waard is). Gratis parkeren op het Hertog Janplein of in de Paus Joanneslaan. Fietsen kunnen bij de hoofdingang gestald worden. In Simeonshof is er ook de mogelijkheid om met een kopje koffie of thee nog even na te genieten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant