De mannen van Cats on the Corner spelen blues uit het Zuiden.
De mannen van Cats on the Corner spelen blues uit het Zuiden.
VIDEO

Cats on the Corner met Blues Roots-a-Billy

Algemeen 317 keer gelezen

VEGHEL | In cultuurcafé De Afzakkerij op de Veghelse Noordkade is op zondag 3 februari van 15.00 uur tot 17.00 uur weer live muziek te beluisteren. Net als vorige week staat er bluesmuziek op het programma. Het podium is zondag voor Cats on the Corner.

De mannen van Cats on the Corner spelen blues uit het Zuiden. Met een snuifje Red Devils, een Scheutje Little Walter en een Grammetje Jimmie Vaughan. Mocht je denken dat blues inmiddels oude mannen muziek is? Volgens Cats on the Corner is dat niet waar. Ze spelen de vouwen uit je broek met de vuigste en smerigste Blues uit het Zuiden (want daar komt de Blues altijd vandaan). De toegang is gratis.

Met Bluesharp en Contrabas vintage Drums en Stratocaster terug naar de essentie van muziek. Denk Soul voordat het R&B heette denk Rhythm & Blues voordat het R&R werd. In de beste traditie van oude helden als Bo en Robert en jongere goden als The Red Devils en The Hoax. Uit alle hoeken en gaten zijn ze gekomen; Rockabilly/Ska/Metal/Roots en meer.
Een optreden van Cats on the Corner is van diep intens en meeslepend naar pannen van het dak feest. Reken maar dat feest vieren een serieuze zaak is met Cats on the Corner.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant