Afbeelding

Tienduizend euro voor Little Angels

Algemeen 313 keer gelezen

EERDE | Het benefietconcert The Voices of Meierijstad, gehouden op 20 januari, in Gemeenschapshuis De Brink in Eerde heeft 10.000 euro opgebracht. Het gehele bedrag wordt besteedt aan de renovatie van kinderdagverblijf Little Angels in Zuid Afrika.

Anja van de Zand, voorzitter van Stichting Angels for Little Angels en initiatiefnemer van The Voices of Meierijstad, zit nu samen met haar man in Zuid-Afrika. Zij organiseren en begeleiden de renovatie die 20.000 euro kost.

Anja is blij met de grote groep vrijwilligers, de deelnemers en de bezoekers van het avondconcert van The Voices of Meierijstad. Samen hebben ze de helft van het bedrag wat nodig is bij elkaar gekregen. Hiermee kunnen Anja en haar man de komende twee maanden een begin maken en alvast een deel van de hoognodige werkzaamheden realiseren.

Financiële hulp is nog steeds van harte welkom. Ook handen blijven nodig. De stichting is nog op zoek naar mensen die in Zuid-Afrika willen komen helpen met de renovatie en bouw van een safehouse. Doneren of aanmelden als vrijwilliger? Dat kan via: www.angelsforlittleangels.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant