Afbeelding

Supportersvereniging houdt ATB-tocht

Sport 546 keer gelezen

EERDE | Supportersvereniging De Eerdse Renners houdt zondag 24 februari voor de zeventiende keer De Eerdse Bergen ATB-tocht. Deze tocht is in goede samenwerking met de gemeente Meierijstad en Staatsbosbeheer uitgezet in de omgeving van Eerde en voert onder andere door de natuurgebieden De Eerdse Bergen en Het Vresselsbos.

Zeer geschikt voor de ATB, maar ook ideaal als voorbereiding op het nieuwe toerseizoen op de weg, wat voor de meeste toerrijders medio maart weer van start gaat.
De organisatie, de Eerdse renners, zijn te herkennen aan hun nieuwe outfit, waarmee ze ook dit jaar weer de weg op gaan, mede tot stand gekomen door onze kledingsponsoren, ZZPr.nl Toelen en Partners, Endotec en TieS (zie foto).
Ook de bewegwijzering is gemoderniseerd, dit jaar is de route uitgezet met nieuwe, zeer duidelijke pijlen.

Inschrijfkosten
Inschrijven voor onze toertocht kan zondag tussen 8.30 uur en 10.00 uur in Gemeenschapshuis De Brink Antoniusplein 7 in Eerde (gemeente Meierijstad). Er kan gekozen worden uit twee afstanden: 30 of 45 kilometer en de inschrijfkosten bedragen drie euro voor leden van de Nederlandse Toer Fiets Unie en vier euro voor niet-leden.

Scan and go
Ook dit jaar is er de mogelijkheid om in te schrijven met Scan and go. Op de pauzeplaats zijn gratis thee, soep en diverse versnaperingen verkrijgbaar.
Na afloop bestaat er de mogelijkheid om de fietsen af te spuiten.
Voor meer informatie bel naar: 0413-365917.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant