Cas de Haan (Caspar de Haan), Jan van Vucht (Area) en John van der Doelen (Hazenberg Bouw) gaan een contract met elkaar aan.
Cas de Haan (Caspar de Haan), Jan van Vucht (Area) en John van der Doelen (Hazenberg Bouw) gaan een contract met elkaar aan.

Samenwerking Area, Caspar de Haan en Hazenberg Bouw

Wonen 1.876 keer gelezen

VEGHEL | Area, Caspar de Haan en Hazenberg Bouw B.V. zijn een contract aangegaan voor langere tijd. "We waren al een tijdje verliefd op elkaar en nu wordt het serieuzer met het tekenen van een overeenkomst voor minimaal drie jaar. We gaan projectoverstijgend de renovatie en transformatie van woningen doorontwikkelen", zo laten de drie bedrijven weten. 

Area, Caspar de Haan en Hazenberg Bouw willen ervoor zorgen dat de kwaliteit van de woningen in Uden, Veghel en omgeving omhoog gaat, terwijl met de projectoverstijgende samenwerking de onderhouds- en beheerkosten omlaag kunnen gaan.

Kennisdeling
"Er is een klik", vertelt Jan van Vucht, directeur-bestuurder van Area. "We houden van dezelfde pragmatische aanpak. We delen de kennis en hebben samen formats ontwikkeld waar we nu echt mee gaan werken." Volgens Cas de Haan is de relatie gebaseerd op gelijkwaardigheid. "Dat betekent dat we naar elkaar luisteren en van elkaar leren. Zo worden we samen beter", aldus de directeur van Caspar de Haan. 
John van der Doelen, directeur Hazenberg bouw vult aan: "Het DNA van de bedrijven past goed bij elkaar. De expertises vullen elkaar goed aan. Hierdoor kunnen we met elkaar mooie stappen maken in de verduurzaming van bestaand vastgoed."

Vijf appartementencomplexen
De liefde dus de drie partijen bloeide al eerder. Zo hebben ze samen vijf appartementencomplexen energetisch gerenoveerd in Veghel. De woningen maakten daarbij de stap van energielabel D (gemiddeld) naar label A.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant