Afbeelding

Geef gas voor het goede doel

Algemeen 702 keer gelezen

VEGHEL | Tafelronde 139 de Meierij organiseert op vrijdag 15 maart van 17.00 uur tot 22.00 uur een kartavond voor het goede doel. Op circuit De Landsard in Eindhoven kunnen bedrijfsteams van drie personen gas geven voor het goede doel. De gehele opbrengst van de avond gaat naar de stichting Syndroom van de Lach en naar KinderZorg Bijzonder.

De Stichting Syndroom van de Lach stelt zich ten doel om kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking mee te laten doen aan dolfijn ondersteunde therapie bij het Curaçao Dolphin Therapy & Research Centre (CDTC) in Curaçao.
De permanente zorg voor een kind met een beperking of verpleegkundige zorgvraag is voor ouders vaak intensief, maar ook dankbaar om zelf te kunnen doen. Echter zijn aan de belastbaarheid van ouders grenzen. KinderZorg Bijzonder kan en wil daarom graag een uitkomst zijn; door ouders even op adem te laten komen, tijdelijk een gezin kunnen zijn zonder deze zorg en waardoor er extra aandacht geven kan worden aan de andere kinderen of aan elkaar.
Tafelronde 139 de Meierij zet zich op vrijdag 15 maart in voor beide goede doelen. "Met jullie bedrijfsdeelname draag je niet alleen bij aan het goede doel, jullie beleven ook nog eens een gezellige en competitieve avond uit. In de kwalificatieronde meet je krachten met je teamgenoten. De snelste van elk team gaat door naar de finalerace waarin wordt gestreden om de felbegeerde bokaal en de eeuwige roem. Vanuit de bar kun je de coureurs aanmoedigen", zo laat de serviceclub met leden uit heel Meierijstad weten.

Deelname
De deelnemers worden om 17.00 uur verwacht in Eindhoven. Om 18.00 uur start de kwalificatie met daarna de finale. De winnaar is rond 21.00 uur bekend. Daarna volgt de prijsuitreiking met een barbecue en borrel. Deelname per team van drie personen is 400 euro per team. Inclusief race, barbecue, tien consumpties per persoon. Voor de fans zijn de kosten 45 euro per persoon, inclusief barbecue en vijf consumpties. Een team aanmelden via: secretarisrt139@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant