Groot carnaval dansfestijn bij Wijnu

Carnaval 368 keer gelezen

VEGHEL | In het Wijnu gebouw aan de Wilgenstraat in Veghel is op zaterdag 2 maart een groot carnaval dansfestijn. In carnavaleske kleding kan er gedanst worden op allerlei soorten dansen. Van de bekende foxtrot, tango, wals, line dance, afgewisseld met carnavalsmuziek en de polonaise wordt dit gegarandeerd een gezellige avond.

Het is niet elk jaar gebruikelijk dat er in het Wijnu gebouw carnaval op deze manier gevierd kan worden. Dit jaar is gekozen om de draad maar weer eens op te pakken om er een gezellig maar tevens ook stijlvol feest van te maken. Vandaar dat er gekozen is om te vragen dat de feestvierders in carnavalskleren komen dansen. Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van Wijnu. Koffie en andere drankjes zijn uiteraard tegen een kleine vergoeding te verkrijgen aan de bar.

Dansavonden
Het stijlvol dansen is een activiteit van Wijnu dat elke twee weken op zaterdagavond plaatsvindt. Is het carnaval festijn je heel goed bevallen, dan ben je van harte welkom op de dansavonden bij Wijnu.

Dj
Geïnteresseerden zijn op zaterdag 2 maart van 19.30 uur tot 23.00 uur welkom. Deze avond wordt muzikaal begeleid worden door dj Toon Bekkers of Jan Geerts.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant