Afbeelding
Foto: Ties van Dooren

Vier een goed carnavalsfeest bij de Stapperij

Carnaval 864 keer gelezen

VEGHEL | Nog eventjes en dan barst het carnavalsfeest los. Zo ook bij de Stapperij in Veghel waar tijdens carnaval voor bezoekers een uitgebreid en gezellig programma wacht voor jong en oud.

Carnaval valt dit jaar vroeg bij de Stapperij met de liederentafel op woensdag 27 februari. De gezellige liedjesavond start om 19.30 uur en duurt tot 23.30 uur. De entree bedraagt 1 euro.

Tinus vol Gas
Op zowel vrijdag 1 als zaterdag 2 maart staat Tinus vol Gas op de planning. DJ Ruud zorgt op vrijdag voor de muziek en DJ Leo neemt de muzikale honneurs op zaterdag waar. Op beide avonden zijn bezoekers van 20.30 uur tot 01.30 uur welkom voor een goed carnavalsfeest.
De avond is 18-plus. De toegang is 27,50 euro, bij de prijs is de drank inbegrepen. Voor 50 euro heb je een kaartje voor beide avonden.

Familiecarnaval
Op zondag 3 en maandag 4 maart is het van 13.30 uur tot 19.30 uur familiecarnaval bij de Stapperij. De entree is gratis. Vier samen met het hele gezin gezellig feest. Een dj draait kindvriendelijke muziek. Consumpties kosten voor volwassenen 2,20 euro en voor kinderen 1,10 euro.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en kaartjes op www.destapperij.nl. Neem ook kijkje op de Facebookpagina van de Stapperij.

De Stapperij is gevestigd aan De Bunders 3 in Veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant