Afbeelding

Prinsenlunch op het Fioretti College

Carnaval 1.345 keer gelezen

VEGHEL | In aanloop naar het Carnavalsfeest organiseerde het Fioretti College uit Veghel samen met prins Hannes  d'n Derde van Kuussegat op woensdag 27 februari een lunch voor de Carnavalsprinsen uit Meierijstad en hun gevolg.

Het restaurant van de afdeling Horeca, Bakkerij en Recreatie van het Fioretti College is drie dagen in de week open voor de lunch. Gasten uit Veghel en omgeving maken daar met regelmatig dan ook dankbaar gebruik van. Voor de leerlingen van het Fioretti College is het natuurlijk bijzonder fijn dat ze het koken en serveren in een levensechte setting kunnen oefenen.

Carnavalskloffie 
Op woensdag 27 februari konden de leerlingen flink aan de bak. Het restaurant was op die dag gereserveerd voor negen Carnavalsprinsen met hun gevolg. Na een welkomstwoordje door directeur Clemens Geenen en prins Hannes d'n Derde konden de 45 gasten gebruik maken van een mooi Brabants buffet. De serverende leerlingen hadden voor deze gelegenheid de Fioretti-bedrijfskleding omgeruild voor een carnavalskloffie. De speciale gasten kwamen dit jaar uit Kuussegat, Empeldonk, Papgat, Schorsbos, Paplippelland, Piererijk, Reigersland, Oiversland, en Zandhazendurp. Oftewel respectievelijk uit Veghel, Erp, Sint Oedenrode, Schijndel, Keldonk, Vorstenbosch, Zijtaart, Eerde en Boerdonk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant