De kaartjes vliegen de deur uit.
De kaartjes vliegen de deur uit. Foto: Alexander Buil

Kaartverkoop Buffelrun gaat lekker: 'Overtreft alle verwachtingen'

Algemeen 722 keer gelezen

BOERDONK | De kaartverkoop van de vijfde editie van de Buffelrun in Boerdonk gaat hard. "De ticketsale overtreft alle verwachtingen", aldus de organisatie.

De recensies van de deelnemers in augustus 2018 waren super. Deelnemers gaven aan dat ze uitkeken naar de editie 2019 en dat blijkt wel. Ruim 2750 kaartjes waren er beschikbaar voor de Buffelrun op zondag en ruim 2250 voor de gezinsrun op zaterdag. Status op 9 maart 2019: Nog een kleine 50 tickets zijn er maar beschikbaar voor zondag.

FamilyBuffelrun
Ook de verkoop van de FamilyBuffelrun op zaterdag 17 augustus loopt boven verwachting. Hier zijn op dit moment ook ongeveer 1800 tickets al verkocht.

Toegang
"Mensen kijken er naar uit en wij als organisatie ook. Het hele evenement wordt nog spectaculairder. Niet alleen voor de deelnemers maar zeker ook voor de bezoekers", belooft de organisatie van het Boerdonkse evenement.
Toegang voor bezoekers is gratis maar mocht jij nog willen deelnemen op zondag: wacht dan niet te lang. Wil je met je gezin meedoen? Schrijf je dan in via www.buffelrun.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant