De Swopshop is te vinden aan de Iepenlaan 4 in Veghel.
De Swopshop is te vinden aan de Iepenlaan 4 in Veghel.

Swopshop bestaat twee jaar en dat vieren ze

Algemeen 943 keer gelezen

VEGHEL | De feestelijke opening van de Swopshop in Veghel was op 22 maart 2017. De speelgoed ruilwinkel bestaat dus bijna twee jaar. En dat moet gevierd worden.

Sinds de opening hebben meer dan 150 gezinnen de winkel aan de Iepenlaan bezocht. De speelgoed ruilwinkel is de plek waar speelgoed, waar thuis niet meer mee gespeeld wordt, ingeruild kan worden voor mooi, goed tweedehands speelgoed. Goed voor de duurzaamheid en de portemonnee.

Speciale acties
In de resterende dagen van maart gelden er acties bij de Swopshop: baby speelgoed, puzzels en boeken: twee halen, één betalen.
Het betalen gaat in de Swopshop met de bekende paarse Swopmunten. Deze munten krijg je door zelf speelgoed in te leveren. Mocht je net ouder of opa of oma zijn geworden en nog geen speelgoed te ruilen hebben krijg je, bij het laten zien van het geboortekaartje, twee muntjes cadeau.

Bingo
Op 22 maart staat een feestelijke activiteit op de planning voor kinderen met hun ouders. Op vrijdagmiddag van 15.00 uur tot 16.30 uur wordt er bingo gespeeld. Er zijn twee groepen: kinderen tot 6 jaar en kinderen vanaf 6 jaar. Als iemand Bingo heeft mag diegene een cadeautje van de tafel uitzoeken, maar bij de Swopshop heeft elk kind prijs. Meedoen? Schrijf je in via: swopshopveghel@hotmail.com.
De Swopshop is te vinden aan de Iepenlaan 4 in Veghel. De winkel is open op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur en op donderdag- en vrijdagochtend van 9.00 uur tot 11.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant