Djimmy Kleef is blij met de start van Spare Rib Express.
Djimmy Kleef is blij met de start van Spare Rib Express.

'Ik vind de locatie op de Markt helemaal super'

Algemeen 2.877 keer gelezen

VEGHEL | Djimmy Kleef is de trotse eigenaar van Spare Rib Express. De pas 21-jarige ondernemer opent zijn zaak op de Markt 23 officieel op zaterdag 16 maart. "We hebben drie weken proefgedraaid. Het liep meteen storm", vertelt hij.

Het was de bedoeling om rustig op te starten, maar daar kwam niks van terecht. "Het was al snel druk, met carnaval als hoogtepunt. Buiten dat ze hier op tafel stonden te dansen, werd er veel eten afgehaald." Naast afhalen, bezorgen ze bij Spare Rib Express ook aan huis. "Naast onze verrukkelijke spare ribs bieden wij ook kip, zalm en een hamburger aan. In een menu heb je ook diverse bijgerecht als gepofte of gegratineerde aardappels, maïskolf, Italiaans plukbrood, salade en meer.. een volledige maaltijd dus", verzekert Djimmy.

Locatie
Hij werkte voor een Spare Rib Express filiaal in Eindhoven, maar Djimmy wilde altijd al iets voor zichzelf beginnen. "In Eindhoven heb ik veel ervaring opgedaan. Eigenlijk besloot ik toen een mailtje naar het hoofdkantoor te sturen met de vraag of er ruimte was om een eigen zaak te starten." De in Geldrop woonachtige Djimmy kreeg vier opties voorgeschoteld: Weert, Valkenswaard, Oisterwijk en Veghel. Djimmy legt uit waarom hij voor Veghel koos. "Er zitten veel bedrijven en er wonen veel meer mensen dan ik dacht. Verder vind ik de locatie op de Markt helemaal super. De keuze was snel gemaakt."
Gezien de start sluit hij niet uit binnenkort een extra vijfde auto en fiets te moeten schaffen om te bezorging goed te laten verlopen. "Ik zoek nog personeel voor de fiets. Geïnteresseerden mogen zich bij ons melden."

Officiële opening
Op de dag van de officiële opening is iedereen welkom om zaterdag 16 maart tussen 15.00 uur en 17.00 uur gratis spareribs te komen proeven. Hierbij krijgt elke bezoeker ook een waarde cheque met 25 procent korting.

Assortiment
Het assortiment omvat spareribs, kipsaté, zalm en kippenbouten maar ook een Angus Beef Burger. De Angus Beefburger is een maaltijdburger van 200 gram met verse groenten op een ovenvers zuurdesembroodje. "Er is voor ieder wat wils en ook voor elke portemonnee", aldus Djimmy. Spare Rib Express Veghel is zeven dagen per week geopend van 16.00 uur tot 21.00 uur. Ze zijn bereikbaar via: 0413-356183. Bestellen kan ook online: www.spareribexpress.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant