The Ballet Bombs zijn een fresh'n'loud stoner-garage trio uit Eindhoven
The Ballet Bombs zijn een fresh'n'loud stoner-garage trio uit Eindhoven

Afsluiter BreakOut: Berenklauw, eigenwijs met een scherp randje

Algemeen 370 keer gelezen

ERP | BreakOut, het Erpse zondagmiddag muziekpodium, heeft als seizoenafsluiter met de Berenklauw haar activiteiten uitgebreid naar de zaterdagavond. Een festival, eigenwijs met een scherp randje. Berenklauw wordt gehouden op 16 maart in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp. Aanvang 21.00 en de entree is gratis.

De line-up dit jaar.

Pittige rockband
Cooking John uit Gemert, neemt je terug naar de rauwe sound van de 60's en 70's. Een pittige rockband met gitaar, bas en drums. De stijl ligt tussen blues en hard rock met af en toe een psychedelisch tintje.

Eerbetoon
Milestones From The Underground Scene brengt een eerbetoon aan bands uit pre- en post-punk tot garagerock en new wave. Denk hierbij aan The Stooges, Ramones, The Cult en Gun Club. Grommende gitaren, rauwe rochels, beukende bassen en donderende drums.

Energie
The Ballet Bombs zijn een fresh'n'loud stoner-garage trio uit Eindhoven Rockcity. Hun muziek is een mix van bands zoals Fuzz, Kyuss, Nirvana, Ty Segall en Black Sabbath. Get ready voor een veel energie en oorverdovende luide grunge / fuzz deuntjes.

Berenklauw: bands, elektrisch, gedreven, heftig, mogelijk underground, maar altijd spraakmakend. Zaterdagavond 16 maart, volop kijk en luisterplezier in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp. Meer info op www.jjc-erp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant