Afbeelding
Foto: Emma Pille

In Vertrouwen met Gerard Spong

Algemeen 575 keer gelezen

VEGHEL | Gerard Spong komt op zaterdag 16 maart naar Theater De Blauwe Kei in Veghel. Het theatercollege dat deze topadvocaat daar geeft is om 20.15 uur te zien in de Grote Zaal van het theater.

Gerard Spong is vaak te zien in de media. Hij zit al veertig jaar in het vak en is maar liefst zeven keer uitgeroepen tot Nederlands beste advocaat.
Hij was onder andere te gast in College Tour en hij was een van de geïnterviewde topadvocaten in de tv-serie Kijken In De Ziel. Als regelmatige gast bij PAUW en De Wereld Draait Door deelt Spong zijn standpunt op actuele gebeurtenissen. Daarnaast heeft hij meerdere misdaadromans uitgebracht.

Moord-, zeden- en fraudezaken
In zijn theatercollege genaamd In Vertrouwen vertelt Spong over zijn leven en carrière en geeft hij een intrigerende kijk op het functioneren van een advocaat in strafzaken. De taakopvatting van een advocaat, dilemma's en bewijsperikelen komen ruim aan bod. Spong bespreekt deze facetten mede aan de hand van een aantal geruchtmakende moord-, zeden- en fraudezaken.

Strafrechtexperience
'Menig taalliefhebber zal smullen van de precisie waarmee zinnen worden geformuleerd', schrijft Theaterparadijs. 'Een ware strafrechtexperience', aldus Advocatie.nl.

Kaarten
Kaarten voor Gerard Spongs In Vertrouwen kosten 25.75 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant