Skunk vrouwen zijn er klaar voor
Skunk vrouwen zijn er klaar voor Foto: Theo de Vrede

Vrouwen Skunk halen maximale winst bij VC Riethoven

Sport 416 keer gelezen

In de opzet voor maximale winst zijn de Veghelse vrouwen geslaagd. In Riethoven werden alle sets gewonnen. Setstanden: 14-25,21-25, 22-25 en 7-25

Het doel was om met 4-0 naar huis te gaan om zo de tweede plaats te behouden. De wedstrijd werd ook op die manier begonnen door de Veghelaren. Gedreven en met een goede teamspirit wisten ze de eerste set met gemak binnen te halen. In de tweede set leek echter de energie van de eerste set weg te vallen en begon de achterstand steeds groter te worden. Na een time out en een hernieuwde focus in de verdediging was Skunk weer aanzet. Puntje voor puntje begonnen ze aan hun inhaalslag. Nu alleen nog het blokken erbij en dan is Skunk niet meer tegen te houden.

Punt voor punt
De tweede set werd op die manier door skunk overwonnen. De derde set begon skunk met een slimme wijziging door de passer-lopers van positie te wisselen. Helaas had dit niet het gewenste effect en begonnen ze de set nogmaals met een flinke achterstand. Ook hier lieten ze het niet lopen en knokte ze punt voor punt naar die overwinning. Deze set werd door de wilskracht van Veghel binnengehaald. De laatste set bleek Riethoven geen tegenwoord meer te kunnen geven.

Drie wedstrijden
Met de fantastische servicebeurt van de midaanvaller van Skunk, wist skunk een voorsprong te bemachtigen van 17-1. Het was gedaan voor VC Riethoven. Skunk ging ook vandaag weer naar huis met een 4-0 overwinning. Met nog drie wedstrijden te gaan, hebben de vrouwen volgende week weer een belangrijke wedstrijd.De nummer één, Livoc Liessel DS 1, neemt het namelijk op tegen Skunk in sporthal De Bunders in Veghel. U kunt daarbij zijn waar om 16:30 wordt afgeslagen.