Afbeelding
DorpsDeal van de dag

G-Force Fitness Daluren Deal (30% korting)

Algemeen 331 keer gelezen

G-Force is een mooi en gezellig fitness center gelegen in het hart van de Poort van Veghel. Onze faciliteiten bevinden zich op de eerste etage van een nieuwe pand. Met een 5 meter hoge plafond en veel ramen waardoor er prachtig uitzicht is naar buiten.

Ons fitness center bevat een ventilatie unit waardoor iedere ruimte voorzien wordt van frisse buitenlucht. De sportruimten zijn tevens voorzien van een koel- & verwarmingsinstallatie. En onze sportruimten zijn voorzien van functionele trainingszones voor kracht, cardio en fitness, Personal Training en medische fitness. Daarnaast bieden wij een groot aanbod aan groepslessen, voor zowel binnen als buiten de sportschool. In ons fitness center staan onze leden centraal. Jong of volwassen, beginner of gevorderde, man of vrouw, valide of minder valide, bij ons is iedereen welkom!

Bij afname van een Dalurenabonnement (entree vanaf openingstijd tot 16.00 uur), geven wij, via Dorpsdeal, maarliefst 30% korting op het aanbod. U kunt met dit abonnement tot uiterlijk 16.00 uur inchecken. U mag na 16.00 uur nog aan het sporten zijn.

Van €28,95 voor €20,25

Kijk voor meer informatie op https://www.dorpsdeals.nl/product/g-force-fitness-daluren-deal/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant