Beeld uit de voorstelling Minoes tijdens het Theaterfestival Windkracht .
Beeld uit de voorstelling Minoes tijdens het Theaterfestival Windkracht .

Windkracht '19 boordevol talent en diverse voorstellingen

Kunst en cultuur 532 keer gelezen

VEGHEL | De theatertalenten van Phoenix Cultuur zijn er bijna klaar voor. Na maanden van oefenen en repeteren, staan ze van 5 tot en met 13 april op de bühne tijdens het jaarlijkse Theaterfestival Windkracht op CHV Noordkade in Veghel. Het publiek, jong en oud, geniet van diverse voorstellingen met zang, dans, spanning en humor. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Negen verhalen, 21 voorstellingen, 98 spelers en 11 jazzkids. Theaterfestival Windkracht '19 belooft weer een hele bijzondere, eigenzinnige editie te worden, boordevol talent. Het programma bevat verschillende voorstellingen voor alle leeftijden, met spannende avonturen en hier en daar een knipoog naar bekende filmpersonages. Dit jaar spelen de musical- en theatergroepen van Phoenix Cultuur de stukken: Het Behouden Huysch, De Rozenoorlog, Popcorn, Under Cover, Surprise Me, Minoes, Eénoog Willy en de Paraplu. Ook de talenten van Circus Caps onder leiding van René Hildesheim doen dit jaar weer mee, met hun voorstelling 'Paprika, Paprika, Prei en Koolrabi'. Theaterfestival Windkracht is een kleinschalig en jaarlijks terugkerend festival met bijzondere producties. De stukken zijn geschreven door theatermakers en docenten van de theaterafdeling van Phoenix Cultuur, met behulp van enkele gastschrijvers. Theatertalenten krijgen tijdens het festival een podium om hun talent te laten zien aan het grotere publiek.

Kaartjes kosten 3 euro voor kinderen tot 16 jaar en 5 euro voor jongeren en volwassenen vanaf 16 jaar. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de receptie op CHV Noordkade en voorafgaand aan de voorstelling bij de kassa. Reserveren kan via reserveren@phoenixcultuur.nl of 0413-782010.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant