Tijdens de ledenvergadering kreeg Mandy de voorzittershamer officieel overhandigd door haar voorganger Lambert van der Ven.
Tijdens de ledenvergadering kreeg Mandy de voorzittershamer officieel overhandigd door haar voorganger Lambert van der Ven.

Mandy Verhoeven eerste vrouwelijke voorzitter Muziekvereniging Servaes

Kunst en cultuur 705 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Mandy Verhoeven is de nieuwe voorzitter van Muziekvereniging Servaes uit Dinther. Voor het eerst in de bijna 90-jarige geschiedenis van de vereniging heeft Muziekvereniging Servaes een vrouwelijke voorzitter. Verhoeven volgt Lambert van der Ven op, die een jaar geleden de voorzittershamer al had neergelegd.

"Mandy Verhoeven is geen onbekende voor de vereniging. Ze is al vele jaren een vertrouwd gezicht op de eerste rij van ons harmonieorkest. Als ervaren fluitist is zij trouw iedere donderdagavond aanwezig bij de repetities. Ook bestuurlijk draagt Mandy al vele jaren haar steentje bij. Sinds 2007 is zij de penningmeester van onze vereniging", laat Muziekvereniging Servaes weten. Het afgelopen jaar heeft Mandy, na het afscheid van Lambert van der Ven en bij absentie van een nieuwe voorzitter, de rol van vicevoorzitter op zich genomen. De vereniging is blij dat Mandy deze stap zet en dat de functie van voorzitter vanuit het eigen bestuur worden ingevuld. Haar jarenlange bestuurlijke ervaring komt zeker ten goede aan de continuïteit van de vereniging. De vereniging zocht een daadkrachtige bestuurder, die leiding kan geven aan een vrijwilligersorganisatie, die affiniteit heeft met muziek, maar zeker ook iemand met visie op de plek van de vereniging in de lokale gemeenschap en dit met een passend netwerk kan behouden en versterken. "Het afgelopen jaar heeft Mandy ons laten zien dat deze rol haar zeer zeker is toevertrouwd", aldus Muziekvereniging Servaes. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant