Afbeelding

Spetterende show Fioretti en Zwijsen in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 442 keer gelezen

VEGHEL | Na een geweldig mooie en geslaagde voorstelling in 2018 bestormen de leerlingen van het Fioretti College en het Zwijsen College op dinsdagavond 16 april opnieuw het podium van De Blauwe Kei in Veghel. Dat bestormen gebeurt bijna ook in letterlijke zin, want het grote podium op de Noordkade heeft een enorme aantrekkingskracht op de jongeren.

Dat er veel muzikaal talent op beide scholen rondloopt, heeft een uitverkochte zaal vorig jaar tijdens Come Together 1.0 mogen ervaren. Van brugklassers tot eindexamenleerlingen met het vak muziek in hun pakket, allemaal zijn ze razend enthousiast om hun passie voor muziek aan een breed publiek te presenteren tijdens het Open Podium, dat de pakkende titel Come Together 2.0 heeft.
Ook dit jaar was het aanbod van leerlingen groter dan in het programma paste, zodat er een voorselectie heeft plaatsgevonden. Daarbij is vooral ook gekeken naar diversiteit in muzikale genres, van pop en jazz tot klassiek. Dit alles heeft geleid tot een gevarieerd programma.

Kaartjes
Iedereen uit Veghel en omgeving kan de show bezoeken. Kaartjes kosten 5 euro per stuk (inclusief pauzedrankje) en zijn vanaf 4 april verkrijgbaar bij de receptie van de scholen, aan de kassa van Theater De Blauwe Kei en online via www.blauwekei.nl/programma/4243/come_together_2_0.
Het spektakel begint om 19.30 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.fioretticollege.nl en www.zwijsencollege.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant