Er hebben zich al 22 enthousiaste amateurartiesten aangemeld voor het Tuinenfestival.
Er hebben zich al 22 enthousiaste amateurartiesten aangemeld voor het Tuinenfestival.

Al veel aanmeldingen voor het Tuinenfestival

Algemeen 1.060 keer gelezen

VEGHEL | De gemeente Meierijstad houdt op zondagmiddag 7 juli in Veghels Buiten weer het Tuinenfestival Veghels Buiten. Er hebben zich al 22 enthousiaste amateurartiesten uit Veghel en omgeving aangemeld en 18 bewoners van Veghels Buiten hebben hun tuin of erf ter beschikking gesteld.

Aanmelden kan nog tot woensdag 1 mei via de website van Veghels Buiten. Het Tuinenfestival Veghels Buiten is een kleinschalig cultureel festival in de open lucht. In verschillende tuinen en erven van bewoners van Veghels Buiten zijn gratis optredens van amateurartiesten uit Veghel en omgeving, zoals zangers en zangeressen, bandjes, orkestjes, koren en slagwerk. De artiesten treden twee tot drie keer op, telkens een half uur, volgens een bepaald programma. De bezoekers wandelen of fietsen langs de route naar de deelnemende tuinen en erven en genieten op elke plek van een ander optreden. Ze mogen zelf eventueel stoelen meenemen en hapjes en drankjes. Ook in het kunstwerk De Groene Ontmoeting zullen artiesten optreden. Het festival wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Het eerste Tuinenfestival in 2017 was een groot succes, met 18 tuinen, 26 artiesten en honderden bezoekers.

Divers aanbod
De aanmelding van artiesten is zeer gevarieerd. Onder meer diverse grote en kleine koren, singer-songwriters, blues/rock- en popbands, een blaaskapel, zangers en zangeressen, dichters, een damesorkest en slagwerkleerlingen.
Kijk ook op www.veghelsbuiten.nl/tuinenfestival voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant