De winnaars van het handbaltoernooi!
De winnaars van het handbaltoernooi!

Hoofdprijzen voor De Uilenbrink en Mariaschool

Sport 1.561 keer gelezen

VEGHEL | Op de sportvelden van Blauw Geel in Veghel werd afgelopen woensdagmiddag het jaarlijkse voetbal- en handbaltoernooi gehouden voor de groepen acht van de basisscholen in de voormalige gemeente Veghel. De Uilenbrink en de Mariaschool gingen er met de hoofdprijzen vandoor.

Het handbaltoernooi eindigde woensdag als eerste. Na een leuke poule trok De Uilenbrink aan het langste eind. De Mariaschool uit Erp werd tweede en De Bernadette niet onverdienstelijk derde. De fair play cup werd gewonnen door De Ark.

De Ark won de fair play award.

Traditiegetrouw ging het er tijdens het voetbaltoernooi flink op. Er was weer veel strijd en er zaten super spannende wedstrijden tussen. De Mariaschool uit Erp ging er na een zenuwslopende finale met de hoofdprijs vandoor. De Erpenaren wonnen met 1-0 van 't Heibosch. De leerlingen van 't Ven maakten het podium compleet, De Bunders werd vierde. De fair play cup ging naar De Bunders.

Geslaagde middag
In totaal deden er twintig voetbalteams en zes handbalteams mee aan dit sportevenement. Organisatoren van het toernooi Joost van den Biggelaar en Ingrid van der Rijt, sportcoaches van SAAM en SKIPOV, blikken terug op een geslaagde en sportieve middag.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant