Afbeelding
Foto: Frank Verbruggen

Talentvol is er voor iedereen die wil en kan werken

Algemeen 1.142 keer gelezen

VEGHEL | Het gaat beter dan ooit met de Nederlandse economie en toch zitten meer dan een miljoen mensen zonder werk. Om onduidelijke redenen weten zij niet te profiteren van deze economische voorspoed. Talentvol wil iedereen helpen die willen én kunnen werken.

Een groot gedeelte van de hierboven genoemde groep start het liefst morgen nog met werken. Alleen lukt het ze niet. Ze worden afgewezen na een sollicitatiegesprek of worden met een standaard reactie niet eens uitgenodigd voor een gesprek. En dat terwijl het bedrijfsleven staat te springen om personeel. Onbegrijpelijk toch? Daarom is Talentvol opgericht. Een club van organisaties die zich inzet voor iedereen die wil én kan werken. Iedereen die hulp kan gebruiken bij het vinden van werk en die die hulp nu niet ontvangt. Soms bestaat er slechts behoefte aan een modern ogend cv, wat sollicitatietips of een netwerkgesprek bij een werkgever. Ook dan zijn mensen meer dan welkom bij Talentvol. Dus ben of ken jij iemand die een extra zetje richting werk kan gebruiken? Bel, mail of ontmoet Jos van Delft (foto).

Talentvol is er dus voor iedereen die wil en kan werken, zonder hulp niet aan het werk raakt en die hulp nu niet ontvangt. Hoe ze dat doen? Om te beginnen geloven ze in jouw talent. "En in aandacht. Want dan komen we erachter waar je goed in bent. Omdat we met veel werkgevers en instanties samenwerken zijn we in staat om samen met jou een passende weg naar werk te bepalen. Talentvol is een onafhankelijke club. We zijn geen onderdeel van de gemeente of het UWV, maar werken waar nodig met ze samen. Onze dienstverlening is gratis en jij bepaalt zelf welke hulp je wilt ontvangen en of je een beschikbare baan leuk genoeg vindt om op te solliciteren", laten ze bij Talentvol weten.

Denk je dat je geholpen kan worden? Schroom niet en neem contact op met Talentvol. "Geen vraag met betrekking tot werk is ons te gek. We zijn gevestigd in THREE-SIXTY (de Verspillingsfabriek) in Veghel. Je bent altijd welkom, maar bel wel eerst even op of we ook aanwezig zijn. We laten ons de komende tijd zoveel mogelijk zien in de gemeente. Op Facebook, maar ook met posters die we in Gemeente Meierijstad gaan ophangen. Het is tijd voor actie, want wie dat wil en kan zou in deze tijd toch gewoon aan het werk moeten kunnen." Jos is te bereiken via:
jos@talentvol.nl of 0614468326.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant