Pasen in de Proeffabriek.
Pasen in de Proeffabriek.

Vier het voorjaar tijdens het Voorjaarsfestijn

Algemeen 610 keer gelezen

VEGHEL | Het voorjaar staat weer voor de deur met voor velen als hoogtepunt de viering van het Paasdiner/brunch. Het is een speciale tijd van warmte, gezelligheid en samenzijn met familie en vrienden. Een moment van bezinning en verbinding en het tonen van genegenheid naar elkaar. De Smaakmakers van de Proeffabriek op de Veghelse Noordkade pakken daarom groots uit met een heus voorjaarsfestijn.

Op zondag 21 april vieren ze in de Proeffabriek Pasen. Van 12.00 uur tot 14.00 uur starten ze op de Noordkade met één van de grootste én leukste paasei zoekacties van Nederland. Zoek mee naar het 'gouden paasei' in de Proeffabriek en maak kans op super leuke prijzen.
Wat is Pasen zonder een paashaas? Natuurlijk zal de Proeffabriek Paashaas ook aanwezig zijn op zondag 21 april.

Koningsdag – vrijmarkt
Zaterdag 27 april is het Koningsdag en dat gaan ze vieren in de Proeffabriek op de Noordkade. Vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur is de jaarlijkse vrijmarkt open. Struin gezellig alle kleedjes af, drink een kopje koffie, geniet van een heerlijke lunch, frietje of heerlijke borrel.

Hebbedingetjes
Alle kinderen tot 18 jaar zijn welkom om hun kleedje met hebbedingetjes uit te stallen. Let op, je moet vooraf een plekje reserveren via de website: www.proef-fabriek.nl.
Deelname is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant