Afbeelding
Foto: Hugo Goudswaard

Sfeervolle elektrische haarden bij Van Tiel Haarden

Zakelijk 426 keer gelezen

VEGHEL | "Toen wij de term 'vuur uit water' hoorden, knipperden we ook even met onze ogen", zegt Rob de Groot van Van Tiel Haarden. Het gaat hier om een 3D-vuurbeeld, dat ontstaat uit aangelichte waternevel, ontwikkeld en gepatenteerd door haardenleverancier Faber.

Het vuur wordt opgewekt uit waternevel, beschikbaar in diverse toestellen en is warmtevrij; ideaal voor goed geïsoleerde woningen en men kan hier het hele jaar van genieten. Voor wie toch prijs stelt op warmte vanuit een elektrische haard; een groot aantal toestellen is uitgerust met een verwarmingsoptie. De diverse elektrische haarden bieden nieuw perspectief voor iedereen die op zoek is naar sfeerverwarming. Een schoorsteen is niet nodig waardoor een elektrische haard kan worden ingebouwd op plekken waar een hout- of gashaard niet mogelijk of gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan 'groene' nieuwbouwwoningen, stedelijke gebieden, kantoorpanden en horeca. "Maar ook in overige ruimtes, zoals de keuken, badkamer en slaapkamer, waar wat extra sfeer wonderen doet", lacht De Groot.

Uitgebreid assortiment
"Naast de elektrische toestellen hebben we uiteraard nog steeds een compleet aanbod van hout-, pellet- en gashaarden (aardgas of propaan) en bijbehorend interieurwerk. "De wens van de klant is en blijft ons uitgangspunt, wij denken mee van begin tot eind en proberen de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Door ons uitgebreide assortiment, zowel in de breedte als diepte, zijn wij ervan overtuigd dat we iedere consument van een passende en toekomstbestendige haardopstelling kunnen voorzien! Benieuwd naar uw mogelijkheden? Bezoek onze showroom!", besluit De Groot.

Kijk voor meer informatie op www.vantielhaarden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant