De promotie is een feit na het binnenhalen van de derde set
De promotie is een feit na het binnenhalen van de derde set Foto: Theo de Vrede

Skunk vrouwen promoveren naar de promotieklasse

Sport 488 keer gelezen

Nadat Skunk dames 1 tweede was geworden in de competitie, stond gisteren de promotie/degradatie wedstrijd op het programma. Tegen Apollo Mill dames 1 die ook tweede waren geworden in de een andere poule. In een bomvolle sporthal wist Skunk de overwinning relatief gemakkelijk binnen te halen. Setstanden: 25-18, 25-19, 25-17

Skunk begon met een zeer sterke servicedruk waar Apollo Mill geen antwoord op had. De Veghelsen liepen uit tot 19-8, alleen gaf Mill niet op en kwamen terug tot 23-17. Vastberaden om deze set te winnen, zette Skunk een tandje bij waarmee de eerste set overtuigend gewonnen werd met 25-18. Skunk was op dreef en was ook van plan de tweede set te gaan winnen. Met fouten aan de kant van Mill en de blijvende servicedruk en aanvallende druk van Skunk konden de Veghelaren de tweede set pakken en was Skunk nog één set verwijderd van promotie.



Gedegen 'timmerwerk' van de Skunkmeiden

Midaanvallers
De derde set werd weer sterk begonnen, allen kwam Apollo Mill kwam beter in de wedstrijd. De midaanvallers van Mill kwamen regelmatig scorend door waardoor het spannend bleef. De servicedruk werd wat opgevoerd waardoor de midaanvallers van Mill niet meer konden worden aangespeeld. Deze set werd mede door aanmoediging van het publiek uiteindelijk overtuigend gewonnen. Het eerste team van Skunk zal daarmee na lange tijd weer uitkomen in de promotieklasse.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant