Autismecafé in Veghel: voor en door mensen met autisme

Algemeen 432 keer gelezen

VEGHEL | Elke laatste maandag van de maand opent het Autismecafé in Veghel zijn deuren. Het café is er voor én door mensen met autisme vanaf 18 jaar en hun naasten. Op maandag 29 april gaan de deuren van het PieterBrueghelHuis om 19.30 uur weer open. De toegang is gratis en aanmelden hoeft niet.

Niet alleen uit Meierijstad, maar ook bezoekers uit Boekel, Landerd, Uden en Bernheze zijn van harte welkom. En mensen die uit een andere gemeente komen, worden echt niet weggestuurd.

Steeds is er ruimte voor mensen die graag in gesprek gaan met elkaar. Ook op maandag 29 april is er weer plek voor degenen die graag spelletjes willen doen. Ontmoeten, kunnen praten over autisme, maar ook even niet aan autisme hoeven denken, bij het Autismecafé kan het.

Voor de bezoekers is er volop gelegenheid om met ideeën te komen voor leuke activiteiten en interessante thema's. De organisatie maakt zeker gebruik van goede ideeën. Wie dat wil, kan ook mee helpen om het café uit te laten groeien tot een plek waar nog meer mensen met autisme hun draai vinden. Het is de bedoeling van de organisatoren dat mensen met autisme zelf mee bepalen wat er in het café gebeurt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant