Hans Hooijdonk en Elly Smits hebben enorm veel zin in hun nieuwe avontuur (Foto: Ad van de Graaf).
Hans Hooijdonk en Elly Smits hebben enorm veel zin in hun nieuwe avontuur (Foto: Ad van de Graaf). Foto: Ad van de Graaf

'Juvenalis biedt iets wat Veghel nog niet kent'

Sport 3.654 keer gelezen

VEGHEL | Hans Hooijdonk en Elly Smits starten vandaag (woensdag) een nieuw avontuur. De drijvende krachten achter Madonna's openen op de Rembrandtlaan 17e een nieuwe sportschool: Juvenalis Sport Boutique. "Voor Veghel is dit compleet nieuw, voor mannen en vrouwen, ook voor mensen die zich niet thuis voelen in een 'gewone' sportschool", aldus Hans.

Juvenalis, een Romein, was onder andere bekend van de uitspraak: 'Een gezonde geest in een gezond lichaam'. Hans: "Precies wat wij met Juvenalis Personal Training willen bereiken. Iedereen die graag wil sporten is welkom bij ons. Het programma wordt aangepast naar zijn of haar mogelijkheden. Daarnaast zorgen wij voor kwalitatief goede begeleiding. Zo is de kans op blessures minimaal." Elly vertelt dat de sporters van Juvenalis betaalbare personal training krijgen. "Het systeem en de coach vormen samen jouw eigen personal trainer", aldus Elly. Naast sport en coaching wordt er ook veel aandacht besteed aan een uitgebreid voedingsprogramma, geheel individueel afgestemd.
Een programma op de verschillende Milon-apparaten duurt 35 minuten. "Het is een korte zeer effectieve training en prima op te brengen, ook als je weinig tijd hebt of niet graag sport. Wij werken met een resultaatgarantie. Als je na drie maanden het programma consequent hebt gevolgd en toch niet tevreden bent, dan kan men gewoon stoppen." Naast of in plaats van het programma op de Milonapparatuur is er ook een functionele circuittraining voor leden die een andere uitdaging zoeken.

Uiteraard blijft het goedlopende Madonna's gewoon open met het brede speciaal op vrouwen gerichte programma. Juvenalis is voor mannen en vrouwen. "Juvenalis biedt iets extra's. Iets wat Veghel nog niet kent. Een sport boutique, kwaliteit, persoonlijke aandacht, ook als je lichamelijke klachten hebt, als je snel, veilig en efficiënt wilt sporten. Gezondheid is belangrijk en sporten is goed voor je", besluiten Elly en Hans.

Juvenalis is vanaf woensdag geopend. Op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei is er van 09.00 uur tot 13.00 uur een open dag. Geïnteresseerden kunnen dan vrijblijvend kennismaken. Voor de snelle aanmelders is de eerste maand sporten gratis. Meer informatie op: www.juvenalistraining.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant