De dames van Fitdans tijdens de warming-up van de Krollenloop.
De dames van Fitdans tijdens de warming-up van de Krollenloop.

Fitdans viert vijfjarig jubileum, kom naar de open dag

Sport 932 keer gelezen

VEGHEL | Fitdans bestaat dit jaar vijf jaar en dat vieren ze op zaterdag 11 mei met een open dag vol gratis activiteiten voor zowel leden als niet-leden. Kom gezellig kennismaken met de instructeurs, drink een smoothie, neem deel aan een van de groepslessen en geniet van alle workshops en verrassingen die Fitdans voor je in petto heeft. De afsluiting is een Masterclass Zumba.

Officieel bestaat Fitdans bijna tien jaar, maar vijf jaar geleden kreeg de bewegingsstudio een vaste standplaats op de Professor Oppenheimstraat 12b in Veghel. Hier creëerde oprichter Liz Auvert een sfeervol centrum waar vrouwen onder deskundige begeleiding kunnen sporten, dansen en aan hun balans kunnen werken. "Op 11 mei willen we dit graag met je vieren", aldus Liz.
Fitdans biedt vrouwen een gevarieerd sport- en balansprogramma, speciaal toegespitst op het vrouwenlichaam. Denk bijvoorbeeld aan Zumba, yoga, piloxing, poleworkout, HIIT, Prama en Circuit training. Maar er is nog veel meer. Op zaterdag 11 mei kun je van 09.00 uur tot 21.00 uur zelf ervaren wat Fitdans allemaal te bieden heeft. Daarnaast kun je workshops meditatie en ademhalingstechniek volgen. De Materclass Zumba aan het eind belooft één groot feest te worden.

Aanmelden
Of je nu 16 bent of 88: iedere vrouw kan meedoen. Kom jij ook? Iedereen is welkom. Meld je wel tijdig aan, want de ruimte is beperkt. Dat kan aan de balie bij Fitdans, per mail (info@fitdans.nl) of telefonisch (0413-304 035).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant