Afbeelding

Wijkentennis en VC-Tennis bij TV Frisselstein

Sport 652 keer gelezen

VEGHEL | TV Frisselstein op het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel organiseert ook dit jaar weer het Wijkentennis Toernooi Meierijstad. Het toernooi wordt gehouden van 17 juni tot en met 2 juli. De organisatie verwacht dat er weer veel mixed teams uit alle wijken, buurten en dorpen van heel Meierijstad meedoen om te strijden voor de felbegeerde wisselbokaal.

Voor het Wijkentennis Toernooi Meierijstad zijn mixed teams uit wijken en dorpen uit heel Meierijstad welkom, met een speelsterkte van 5 tot en met 8 vanaf 18 jaar. De speelsterkte mag door elkaar en er wordt gemengd gespeeld. De duur van het toernooi is drie weken, van 17 juni tot en met 2 juli, en wordt gehouden op de maandag- en dinsdagavonden. De finale is op dinsdag 2 juli.

Inschrijven
Alle teamleden moeten uit een dorp, wijk of straat komen van de gemeente Meierijstad, soms is een kleine aanpassing mogelijk. Verder moet het team zich inschrijven met een originele naam. Kijk voor meer info op www.tvfrisselstein.nl onder de link senioren, toernooien en dan wijkentennis. Daar staat ook het inschrijfformulier.
Meer informatie via Anja van der Velden: famgmvandervelden23@gmail.com of wijkentennis@tvfrisselstein.nl.

VC-Tennis
VC-Tennis is bij TV Frisselstein al enkele jaren een oplossing voor tennissers die te kampen hebben met een Verminderde Conditie. Het VC-Tennis is voor mensen die eerder wekelijks op de tennisbanen te vinden waren, maar om uiteenlopende, vaak medische, redenen het wat rustiger aan moeten doen en toch graag een balletje willen slaan.
Alweer enkele jaren bestaat er voor deze doelgroep een hechte groep tennisliefhebbers die zich wekelijks een uurtje komt uitleven op de kunstgrastennisbanen van Frisselstein.

Wilgen
De ervaring leert, dat er in deze regio meer mensen zijn die graag nog een balletje willen spelen, maar zoals gezegd even niet over de juiste conditie beschikken en daardoor het racket maar aan de bekende wilgen hebben gehangen. Tevens missen zij de gezamenlijke gezelligheid tijdens het spel en het sociale gebeuren na afloop.

Kosten
De kosten voor een heel jaar/seizoen zijn 63 euro. Er wordt elke woensdag van 11.00 uur tot 12.00 uur. gespeeld. Meer weten, kijk op www.tvfrisselstein.nl of bel met Bert La Fleur, begeleider van het VC-Tennis: 0653357319. Komen kijken mag altijd.

Ledenaanbod
TV Frisselstein organiseert op dinsdag 14 en woensdag 15 mei en op dinsdag 11 en donderdag 13 juni weer inloopavonden, telkens tussen 20.00 uur en 21.00 uur, met als belangrijkste doel sfeer proeven middels een rondleiding over het park.
Lid worden kan nu voor 50 euro (voor geheel 2019). Junioren betalen 25 euro voor de rest van dit kalenderjaar.
Nieuwe leden kunnen drie kennismakingslessen volgen voor 5 euro per persoon per les.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant