Afbeelding

Partijen Fight Cancer Night zijn bekend

Algemeen 950 keer gelezen

BOERDONK | De partijen voor het Meierijstad Fight Cancer Night zijn bekend. Op zondag 12 mei werden, onder het toeziend oog van wethouder Coby van der Pas, de wedstrijden bekend gemaakt in het Hart van Bourdonck.

De Meierijstad Fight Cancer Night vindt plaats op zaterdag 17 augustus in Boerdonk. Het wordt de tweede editie van dit evenement. Ondernemers of door bedrijven afgevaardigden gaan de ring in. Er is eigenlijk maar één doel: zoveel mogelijk geld op halen voor het gevecht tegen kanker. Dit jaar met maar liefst twaalf deelnemers. Zij zijn allen al enkele maanden aan het trainen om het kickboksen onder de knie te krijgen. Op 17 augustus vinden er zes gevechten plaats in een echte boksring.

Spanning
Afgelopen zondag waren de boksers aanwezig in het Hart van Bourdonck. Na een bootcamp verzorgd door Nadia Beekmans (een van de deelnemers) werd de inwendige mens versterkt met een lunch. Daarna steeg de spanning en na een bemoedigend openingswoord van wethouder Coby van der Pas werden de gevechten bekend gemaakt.
Door korte promofilms werden onder luid applaus van de boksers de tegenstanders onthuld. Sommige gevechten waren een grotere verrassing dan andere, maar uiteindelijk kreeg iedereen weer een lekkere kick om nog enthousiaster te gaan trainen.

Wie tegen wie?

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:
Fight 1:        Eefje 'The Energy' van Stiphout           VS      Micky 'El Ratón' Vennings
Fight 2:        Daan 'Concrete' Vissers                       VS      Mark 'The Mighty' van Helvoort
Fight 3:        Jorig 'Knock Outjes Boss' v.d. Berg      VS      Martijn 'Plankje' van Esch
Fight 4:        Nadia 'Knockie' Beekmans                   VS      Marieke 'No Mercy' Verbruggen
Fight 5:        Jeroen 'Lightning' Offermans                VS      Nick 'Noedels' Avé
Fight 6:        Jesse 'The Little' Oppers                      VS      Johan 'The Constructor' Korsten

Kaarten voor de finale zijn nog te koop bij één van de deelnemers óf tijdens openingstijden in het Hart van Bourdonck (Kapelstraat 1 in Boerdonk). Het gala start om 20.30 uur. De zaal gaat open om 20.00 uur. 

Meer informatie? Stuur dan een mail naar info@fightcancernight.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant